Проектот кој неминовно ќе ја спомне и македонската историја, ќе се вклопи во сегашноста, а ќе живее во иднината, има за >>>
Од 1 до 3 Август на втората и третата плажа во Градиште, на две концептуално одвоени сцени, главна и транс сцена за >>>
Green Beach Festival и плажата Парк во Охрид и оваа година се подготвени да ги пречекаат илјадниците фанови желни >>>
Билети во предпродажба: 250 денари ( до 30 Јули )500 денари - ВИП Инфо и резервации на висока маса ( во ВИП ДЕЛОТ >>>

baner nightlive

Hide Main content block
 
  • Prev
  • Спонзорирана Секција
Scroll to top